Miksi minusta tuli tälläinen?
Olenko saanut vain väärät geenit vai onko minulla häiriintynyt mieli?
Ei nyt kuitenkaan. Kaikki johtuu minun rakkaasta horoskoopista.
Kaksonen.

"Luonne:
Kaksonen on kuin elohopea: aina liikkeessä utelias ja levoton mieleltään. Hänen asenteensa ja mielipiteensä vaihtuvat yhtä nopeaan, kuin keväinen päivä... Kaksonen ei halua jämähtää paikalleen, kaksonen haluaa kokea ja nähdä maailmaa. Kaksonen on kommunikoiva, älyllisesti aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut. Kaksonen tuntuu tietävän asioista paljon, mutta lähempää tarkasteltuna hän vain tietää pientä nippelitietoa, vähän kaikesta. Kaksosella on hyvin vahvat intuitiot ja hän kykenee näkemään jopa tulevaisuuteen. Kaksonen saattaa ulospäin näyttää kiltiltä ja viattomalta, mutta moni kakku päältä kaunis. Varsinkin jos yrittää kahlehtia tätä ilman perhosta vastoin hänen tahtoaan, hän muuttuu jäätävän kylmäksi ja ilkeäksi, sanallakaan varoittamatta. Kuitenkin jos olet saanut niin harvinaisen lahjan kuin kaksosen pysyväksi sydänystäväksi, vaali tätä ystävyyttä! Kaksosten seurassa sinulla ei tule koskaan olemaan tylsää. He aina keksivät jotain mielenkiintoista tekemistä.

Rakkaus: Kaksonen on sydäntenmurskaaja; ulospäin lähes täydellinen ihminen, mutta ei viihdy yhden kumppanin kanssa kauaa. Kaksonen on kuin liukas saippua, mitä lujempaa yrität häntä puristaa syleilyysi, sitä varmemmin hän luiskahtaa kädestäsi... Kaksosella on kuvitelmat ihanteellisesta romanttisesta suhteesta, joka voidaan luoda vain todellisen sukulaissielun kanssa. Siksi kaksonen ensin rakastuu silmittömästi, mutta ensihuuman hävitessä, arjen karu totuus saa kaksosen juoksemaan karkuun!

Harrastukset: Kaksonen harrastaa tällä viikolla maalausta ja ensi viikolla pikajuoksua. Kaksonen ei jaksa keskittyä yhteen asiaan pitkään. Kaksoset ovat verbaalisesti lahjakkaita, joten kaksoset pitävät lukemisesta ja kirjoittamisesta, jotein lukeminen ja kirjoittaminen on yksiä niitä harvoja asioita, jotka pysyvät kaksosen mukana aina. Hän välittää tietoa mielellään kirjoittaen, puhuen tai tulkiten. "

Ei siis ole sattumaa miksi olen tälläinen.
Onko Kaksonen ainut häiriintynyt horoskooppi?
Vai olinko vain mukana lottoarvonnassa?

Tosin tuo analyysi oli pelottava, koska se piti liian hyvin paikkaansa.
En ole syntynyt vaimokokelaaksi, pelkään sitoutumista.
Ja pidän myös lukemisesta ja kirjoittamisesta.
Jos lottoarvonta pitää paikkaansa, taisin olla lottovoittaja.